Γενικές Συμβουλές Για Το Κατοικίδιο Σας

Παρουσίαση & Ντροπαλότητα Σκύλων

Παρουσίαση & Ντροπαλότητα Σκύλων

Υπάρχουν πολλοί λόγοι μερικά σκυλιά δεν μπορούν να αποδώσουν όσο καλύτερα γίνεται σε επιδείξεις. Νέοι σκύλοι σε επιδείξεις μπορεί να είναι ανήσυχοι και συχνά τρομοκρατημένοι από τα άλλα σκυλιά, το πλήθος των ανθρώπων και τον θόρυβο γύρω τους. Δυστυχώς, μόνο ένας αδέξιος χειρισμός ή μια κακή εμπειρία στις επιδείξεις μπορεί να προκαλέσει έλλειψη εμπιστοσύνης και την επακόλουθη απέχθεια για τέτοιες εκδηλώσεις.
Εάν ένα σκυλί είναι ανήσυχο στις επιδείξεις θα χάσει την συγκέντρωση του και δεν θα είναι σε θέση να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Για την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης σε νεαρά σκυλιά, τα μαθημάτων εμφάνισης σε επιδείξεις είναι πολύ χρήσιμα και θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης. Επίσης, το Συμπλήρωμα Διατροφής Με Σκαλκαπ & Βαλεριάνα χρησιμοποιήθηκε από γενιές επαγγελματιών κτηνοτρόφων και οι ιδιοκτήτες δείχνουν να έχουν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για την ενστάλαξη εμπιστοσύνης και αύξηση της συγκέντρωσης τους σε επιδείξεις. Λαμβάνοντας τα το προηγούμενο βράδυ και περίπου δύο ώρες πριν την είσοδο στην εκδήλωση, θα μειώσει το άγχος, θα χαλαρώσει και θα ηρεμήσει το σκύλο ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί πιο σίγουρος.
Μία ακόμα δόση μπορεί να δοθεί αργότερα μέσα στην ημέρα, εάν αυτό είναι απαραίτητο για την συνέχεια της παρουσίασης του ή για το ταξίδι της επιστροφής. Μερικά σκυλιά μπορεί να χρειάζονται ημερήσια δόση των δισκίων μία εβδομάδα πριν την παράσταση, αλλά οι ανάγκες κάθε σκύλου είναι διαφορετικές και η ποσότητα των χαπιών πρέπει να προσαρμοστεί με ασφάλεια στις ανάγκες του (σκύλου) χωρίς να υπάρχει φόβος να προκαλέσουν υπνηλία και να επηρεάσουν την απόδοση. Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες καταγεγραμμένες ούτε μακροχρόνιες παρενέργειες που να σχετίζονται με αυτό το φυτικό φάρμακο και ως εκ τούτου η δόση μπορεί να είναι η μεγαλύτερη προτεινόμενη, εφόσον αυτό είναι αναγκαίο.