Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου και Γάτας με Σκάλκαπ και Βαλεριάνα

16.0029.00

Το συμπλήρωμα διατροφής με σκάλκαπ και βαλεριάνα ανακουφίζει από άγχος, νευρικότητα, ερεθιστικότητα, ναυτία και βοηθάει στην θεραπεία της επιληψίας.

Καθαρισμός

Το συμπλήρωμα διατροφής σκύλου και γάτας με σκάλκαπ και βαλεριάνα χρησιμοποιείτε για τη συμπτωματική ανακούφιση από το άγχος, τη νευρικότητα, την ερεθιστικότητα και την ναυτία. Επίσης, χρησιμοποιείτε σαν συμπλήρωμα στην θεραπεία της επιληψίας. Ο τέλειος συνδυασμός βοτάνων σε μια ταμπλέτα επικαλυμμένη με ζάχαρη, για να ηρεμεί και να χαλαρώνει τους σκύλους και τις γάτες που υποφέρουν από ερεθιστικότητα, φοβίες ή υπερκινητικότητα. Το συμπλήρωμα διατροφής σκύλου και γάτας με σκάλκαπ και βαλεριάνα, είναι ευρέως χρησιμοποιούμενο και ιδιαιτέρως αποτελεσματικό σε φοβίες από θόρυβο που προκαλείται από πυροτεχνήματα, κεραυνούς ή τουφεκιές.

Το συμπλήρωμα διατροφής σκύλου και γάτας με σκάλκαπ και βαλεριάνα, δεν προκαλεί υπνηλία, ούτε αλλάζει την συνηθισμένη συμπεριφορά του ζώου, πράγμα που κάνει αυτή την ταμπλέτα κατάλληλη για τα ζώα που χρειάζεται να ηρεμήσουν πριν το ταξίδι ή κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης.

Εάν δοθεί πριν από ταξίδι, ηρεμεί τους ανήσυχους ταξιδιώτες και επίσης είναι ιδανική για την προσαρμογή του ζώου σε καινούργιο περιβάλλον ή και σε περιστάσεις που προκαλούν φόβο ή νευρικότητα.Το συμπλήρωμα διατροφής σκύλου και γάτας με σκάλκαπ και βαλεριάνα, είναι επίσης αποτελεσματικό στον έλεγχο του «σημαδέματος» της περιοχής τους. Αυτό είναι ένα συνηθέστερο πρόβλημα σε ευνουχισμένους γάτους, αλλά συμβαίνει και στις δεσποτικές θηλυκές. Υπό κτηνιατρικό έλεγχο, οι ταμπλέτες του συμπλήρωματος διατροφής με σκάλκαπ και βαλεριάνα, χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της επιληψίας, συχνά σε συνδυασμό με ορθόδοξα αντισπασμωδικά φάρμακα. Δεν συνίσταται για ζώα κατά την κύηση ή την περίοδο θηλασμού.

Συσκευασία: 100 Ταμπλέτες

Βοηθά το κατοικίδιο να αντιμετωπίσει την νευρικότητα και τις φοβίες

Εκχύλισμα Βαλεριάνας 5:1 50 mg
Εκχύλισμα Γκυ 3:1 50 mg
Σκαλκαπ 30 mg
Εκχύλισμα Gentian 2:1 24 mg
Γάτα/Μικρός Σκύλος κάτω από 10kg Μέτριος Σκύλος 10 – 25 kg Μεγάλος Σκύλος 25 – 45kg Υπερμεγέθη είδη πάνω από 45 kg
Δοσολογία Καθημερινής Συντήρησης
2 ταμπλέτα 4 – 6 ταμπλέτες 6 – 8 ταμπλέτες 8 – 10 ταμπλέτες
Μεμονωμένα Περιστατικά
2 x 2 ταμπλέτες 2 x 4 – 6 ταμπλέτες 2 x 6 – 8 ταμπλέτες 2 x 8 – 10 ταμπλέτες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Συσκευασία

100 ταμπλέτες, 200 ταμπλέτες