Για την Artemis Pet Food

Σχετικά με εμάς

H εταιρεία Άρτεμης, τρίτη γενιά ιδιοκτητών σκύλων, χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία τους και την αγάπη τους για τα σκυλιά ύδρισαν την ιδιωτική οικογενειακή επιχείρηση τους το 2000. Για σχεδόν 70 χρόνια, η οικογένεια Παπαλεωνίδα, ζει, δουλεύει και μεγαλώνει με σκύλους.

Η εταιρεία μας γνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες των κατοικίδιων σε τροφές πλούσιες σε διατροφική αξία, αλλά και τις επιβλαβείς επιπτώσεις που προκαλούν οι λάθος τροφές στους αγαπημένους τους φίλους εφάρμοσαν τις γνώσεις τους για να δημιουργήσουν μια συνταγή που θα επέτρεπε να μετατραπεί το πάθος τους για τα κατοικίδια σε υψηλής ποιότητας τροφές.

Συνδυάζοντας την εξαιρετικά θρεπτική πρωτεΐνη κρέατος με μίγμα λαχανικών δημιουργήθηκε μια τροφή για κατοικίδια χωρίς κόκκους, πλούσια σε έλαια. Η Άρτεμης κατάφερε να φτιάξει μια τροφή ικανή να δώσει στους σκύλους μια ισορροπημένη διατροφή ενώ παράλληλα προστατεύει το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Παραγωγή, διανομή και ανάπτυξη.

Το 2003 η Άρτεμης συνάπτει συνεργασία με την TROW ESPANA του ομίλου SKRETTING που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες παραγωγής ζωοτροφών στον κόσμο. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν η δημιουργία μια νέας σειράς σκυλοτροφών με την επωνυμία ARTEMIS PET FOOD.

Με γνώμονα πάντα την υγεία των κατοικίδιων η εταιρία το 2005 συνάπτει συνεργασία με την Dorwest, επίσης κορυφαία εταιρία στον κόσμο, σε παραγωγή βοτανικών συμπληρωμάτων διατροφής για κατοικίδια. Η Dorwest εξειδικεύεται σε βοτανικές θεραπείες που λειτουργούν αρμονικά με υψηλής ποιότητας τροφές.

Το 2018 η εταιρία Άρτεμης αποφασίζει να εμπιστευθεί την συνταγή της στην C & D Foods, προκειμένου να ανανεώσει την συσκευασία αλλά και να συνεργαστεί με μια εταιρία που έχει θέσει και ακολουθεί τις απαραίτητες διαδικασίες προστασίας του περιβάλλοντος.

«Προσπαθούμε να επιτύχουμε μηδενικούς ρύπους στους χώρο υγειονομικής ταφής, μείωση CO2 / μείωση ενέργειας και μείωση του νερού»

Στην C & D Foods Group εφαρμόζονται μέθοδοι συνεχιζόμενης βελτίωσης / παρακολούθησης και στόχευσης για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του άνθρακα στην αλυσίδα εφοδιασμού τους.

  • BRC v8 – Global Food Standard for Food Safety IFS v6.1 – International Food Standard Department of Agriculture Approved.
  • Organic Trust Accredited. Marine Stewardship Council Certified. Environmental Protection Agency (EPA) – Approved site
  • Member of Campden BRI. Member of UK PFMA Member of SEDEX Member of Irish PFMA Member of FEDIAF

To αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία μιας νέας φόρμουλας για όλες τις τροφές Άρτεμης.  Πλήρες και ισορροπημένες τροφές που περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ένας σκύλος, από τις πρώτες μέρες της ζωής του έως και την ενηλικίωση. Γευστικές και εύπεπτες, δυναμώνουν το ανοσοποιητικό και το τρίχωμα του ζώου, χωρίς περιττά συστατικά και προσθήκες.

slide_1