Γενικές Συμβουλές Για Το Κατοικίδιο Σας

Μείωση της Ντροπαλότητας

Παρουσίαση & Ντροπαλότητα Σκύλων

Εάν ένα σκυλί είναι ανήσυχο στις επιδείξεις θα χάσει την συγκέντρωση του και δεν θα είναι σε θέση να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Για την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης σε νεαρά σκυλιά, τα μαθήματα εμφάνισης σε επιδείξεις είναι πολύ χρήσιμα και θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης. Επίσης, το Συμπλήρωμα Διατροφής Με Σκαλκαπ & Βαλεριάνα χρησιμοποιήθηκε από γενιές επαγγελματιών κτηνοτρόφων και οι ιδιοκτήτες δείχνουν να έχουν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο για την ενστάλαξη εμπιστοσύνης και αύξηση της συγκέντρωσης τους σε επιδείξεις.

Χορηγώντας μία δόση από τα συμπληρώματα το προηγούμενο βράδυ και μία δεύτερη δόση περίπου δύο ώρες πριν την είσοδο στην εκδήλωση, θα μειώσει το άγχος, θα χαλαρώσει και θα ηρεμήσει το σκύλο ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί πιο σίγουρος.

Μία ακόμα δόση μπορεί να δοθεί αργότερα μέσα στην ημέρα, εάν αυτό είναι απαραίτητο για την συνέχεια της παρουσίασης του ή για το ταξίδι της επιστροφής. Κάποια σκυλιά μπορεί να χρειάζονται ημερήσια δόση των δισκίων μία εβδομάδα πριν την παράσταση. Επειδή όμως οι ανάγκες κάθε σκύλου είναι διαφορετικές, πρέπει η ποσότητα των χαπιών να προσαρμοστεί με ασφάλεια αναλόγως, χωρίς να υπάρχει φόβος να προκαλέσει υπνηλία και να επηρεάσει την απόδοση. Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες καταγεγραμμένες ούτε μακροχρόνιες παρενέργειες που να σχετίζονται με αυτό το φυτικό φάρμακο και ως εκ τούτου η δόση μπορεί να είναι η μεγαλύτερη προτεινόμενη, εφόσον αυτό είναι αναγκαίο.