Συμπλήρωμα Διατροφής Keeper’s Mix Για Σκύλους Και Γάτες

18.00

Το συμπλήρωμα διατροφής Keeper’s Mix διατηρεί σε άριστη υγεία γάτες και σκύλους. Κάθε συστατικό έχει όφελος και δρα σε διαφορετικά μέρη του σώματος.

Το Συμπλήρωμα Διατροφής Keeper’s Mix Για Σκύλους Και Γάτες περιέχει πολλά βότανα από τη φύση που προσδίδουν άριστη υγεία στα ζώα. Κάθε συστατικό έχει συγκεκριμένο όφελος και δρα σε διαφορετικά μέρη του σώματος, έτσι ο συνδυασμός αυτού του συμπληρώματος με καλή διατροφή και άλλα συμπληρώματα υποστηρίζει τον οργανισμό και όλα τα κύρια όργανα. Με το Συμπλήρωμα Διατροφής Keeper’s Mix Για Σκύλους Και Γάτες συντήρησης, τα ζώα εμφανίζουν πολύ γρήγορα βελτίωση, ζωηράδα, υγιές πυκνό τρίχωμα, λάμψη στα μάτια και γενικότερα όρεξη για ζωή. Επίσης είναι πολύ δημοφιλές συμπλήρωμα στους σκύλους εργασίας. Όλα τα συστατικά του είναι ελεγμένα και προσαρμοσμένα στα σύγχρονα στάνταρντ που διασφαλίζουν την ποιότητα και την αγνότητα.

Το μείγμα από τα βότανα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε όταν δίνεται στα ζώα που τρέφονται κανονικά να μην υπάρχει κίνδυνος να τους προκαλέσει υπερθέρμανση του συστήματος ή διαταραχή στη διατροφή.

Οι ιδιότητες του κάθε βοτάνου σε αυτό το συμπλήρωμα είναι οι εξής:

Δεν υπάρχουν βιταμίνες ή μέταλλα που να έχουν προστεθεί τεχνικά σε αυτό το σκεύασμα. Αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω βρίσκονται φυσικά στα βότανα σε διαφορετικές ποσότητες. Το μείγμα λαχανικών δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει κάποια άλλη βοτανική θεραπεία, αλλά θα πρέπει να χορηγείται σαν διαιτητικό συμπλήρωμα για να ρυθμίζει τις λειτουργίες του σώματος και να βοηθάει στην απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων από την κατανάλωση της τροφής. Συνιστάται το συμπλήρωμα αυτό να δίνεται σταδιακά στις γάτες, έτσι ώστε να γίνεται πιο εύκολα αποδεκτό από τον οργανισμό.

Συσκευασία: 250 gr

Πρωτεΐνη 13.2 %
Υγρασία 5.2 %
Λίπος 3.9 %
Στάχτη 12.4 %
Ακατέργαστες ίνες 16.6 %

Καθημερινά

Γάτα/Μικρός Σκύλος κάτω από 10kg

Μέτριος Σκύλος 10 – 25 kg Μεγάλος Σκύλος 25 – 45kg Υπερμεγέθη είδη πάνω από 45 kg
1 μεζούρα 2 μεζούρες 3 μεζούρες 4 μεζούρες