Συμπλήρωμα Διατροφής με Φύλλα Βατόμουρου για Σκύλους και Γάτες

13.50

Το συμπλήρωμα διατροφής με φύλλα βατόμουρου βοηθάει στις γέννες και στην πρόληψη της ψευδοεγκυμοσύνης στους σκύλους και τις γάτες.

Το συμπλήρωμα διατροφής με φύλλα βατόμουρου για σκύλους και γάτες, χρησιμοποιείται για τη συμπτωματική ανακούφιση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη γέννα και ως βοήθημα στην πρόληψη της ψευδοεγκυμοσύνης. Τα φύλλα του βατόμουρου ενδυναμώνουν μύες όπως η μήτρα και η κύστη. Έτσι βοηθάει στον τοκετό και κάνει ευκολότερη την γέννα.

Τα φύλλα βατόμουρου είναι γνωστό βοήθημα για την γέννα εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Κατά τη διάρκεια των 60 χρόνων που παρέχουμε αυτές τις ταμπλέτες, έχουμε πάρει πολλές αναφορές για θηλυκά ζώα τα οποία στο παρελθόν είχαν προβληματικούς τοκετούς, ενώ μετά τη λήψη αυτής της ταμπλέτας είχαν φυσιολογικούς και εύκολους τοκετούς.

Για εγκυμονούντα θηλυκά, η κατάλληλη δοσολογία αναλογεί σε σχέση με το βάρος τους, πρέπει να αρχίσει να δίνεται από την τρίτη εβδομάδα της κύησης μέχρι και μία εβδομάδα μετά τον τοκετό, καθώς έτσι σιγουρεύεται η πλήρης αποβολή του πλακούντα.

Λόγω της τονωτικής ικανότητας του συμπληρώματος διατροφής με φύλλα βατόμουρου για σκύλους και γάτες, προσφάτως ανακαλύφθηκε ότι βοηθάει τους σκύλους που υποφέρουν από ακράτεια ούρων, πράγμα που μπορεί να συμβεί καθώς γερνάνε ή κάποιες φορές μετά από ευνουχισμό ή άλλη εγχείρηση.

Το Συμπλήρωμα Διατροφής με Φύλλα Βατόμουρου για Σκύλους και Γάτες είναι αποτελεσματικές και στην πρόληψη της ψευδοεγκυμοσύνης. Στις θηλυκές που είναι επιρρεπείς σε αυτήν την κατάσταση, πρέπει να δίνεται η υψηλότερη συνιστώμενη δόση από την πρώτη ένδειξη των συμπτωμάτων οίστρου και πρέπει να συνεχιστεί για 12 εβδομάδες, σαν προληπτικό μέτρο. Οι μη καλυμμένες ταμπλέτες μπορούν να σπάσουν για εύκολη κατάποση από τις γάτες και τις μικρότερες ράτσες σκύλων.

Συσκευασία: 100 Ταμπλέτες

Εκχύλισμα Φύλλων Βατόμουρου 3:1 150 mg
Γάτα/Μικρός Σκύλος κάτω από 10kg Μέτριος Σκύλος 10 – 25 kg Μεγάλος Σκύλος 25 – 45kg Υπερμεγέθη είδη πάνω από 45 kg
Καθημερινά από την τρίτη εβδομάδα της κυοφορίας για 7 εβδομάδες
1 ταμπλέτα 2 – 3 ταμπλέτες 3 – 4 ταμπλέτες 4 – 6 ταμπλέτες
Καθημερινή δοσολογία παρεμπόδισης ψευδογέννας
2 ταμπλέτες 4 – 6 ταμπλέτες 6 – 8 ταμπλέτες 8 – 12 ταμπλέτες

Βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων Γέννας Σε Κατοικίδια