Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου Και Γάτας Με Σκόρδο Και Μάραθο

13.50

Το Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου & Γάτας Με Σκόρδο & Μάραθο βοηθάει στην ανακούφιση από δερματικές παθήσεις, αρθριτικά, βήχα και ελαφρές μολύνσεις του κατοικίδιου σας.

Το Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου Και Γάτας Με Σκόρδο Και Μάραθο, χρησιμοποιείτε για τη συμπτωματική ανακούφιση από δερματικές παθήσεις, αρθριτικά, βήχα και ελαφρές μολύνσεις.

Το σκόρδο είναι γνωστό για τις αντιβιοτικές και αντισηπτικές του ιδιότητες και επιπλέον έχει επιβεβαιωθεί από σύγχρονες επιστημονικές μελέτες, η ικανότητα του να βοηθά στην απομόνωση των τοξινών από το σύστημα.

Η ταμπλέτα σκόρδου συνδιασμένη με το πρόσθετο πλεονέκτημα του μάραθου, δίνει ένα πολύ δυνατό βοτανικό συνδυασμό, ο οποίος όταν χορηγείται κανονικά, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυξάνει την ικανότητα του κατοικιδίου να αντιστέκεται στις μολύνσεις.

Το Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου Και Γάτας Με Σκόρδο Και Μάραθο, χρησιμοποιείται ευρέως για την θεραπεία μικρών μολύνσεων όπως τις κύστεις δακτύλων, το έκζεμα, το πυόδερμα, την κυστίτιδα και τον βήχα.

Επίσης, το Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου Και Γάτας Με Σκόρδο Και Μάραθο, όταν δίνεται σε συνδυασμό με ταμπλέτες αναμεμειγμένων λαχανικών, είναι πολύ αποτελεσματικό στη θεραπεία της αρθρίτιδας και των δερματικών παθήσεων.

Συσκευασία: 100 Ταμπλέτες

Βοηθάει κατά των λοιμώξεων των κατοικίδιων

Κονιοποιημένο Μάραθο 16 mg
Λάδι Σκόρδου 0.22 mg

Γάτα/Μικρός Σκύλος κάτω από 10kg

Μέτριος Σκύλος 10 – 25 kg Μεγάλος Σκύλος 25 – 45kg Υπερμεγέθη είδη πάνω από 45 kg
Δοσολογία Καθημερινής Συντήρησης
1 – 2 ταμπλέτες 2 – 3 ταμπλέτες 3 – 4 ταμπλέτες 4 ταμπλέτες
Δοσολογία Καθημερινής Θεραπείας
2 ταμπλέτες 4 ταμπλέτες 6 ταμπλέτες 8 ταμπλέτες