Προσφορά!

Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου Και Γάτας Με Κουρκουμά

24.00 21.60

Το Συμπλήρωμα διατροφής σκύλου και γάτας με κουρκουμά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τη γενική υγεία των σκύλων και των γατών σας.

Ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται ευρέως για να υποστηρίξει τις φυσικές αντιφλεγμονώδεις διαδικασίες του σώματος. Το εκχύλισμα κουρκουμά σ’ αυτές τις ταμπλέτες καλλιεργείται παραδοσιακά στην Νότια Ινδία.

Η φυσική βιοδιαθεσιμότητα του κουρκουμά είναι δυστυχώς αρκετά χαμηλή, ωστόσο μπορεί εύκολα να βελτιωθεί χρησιμοποιώντας δύο μεθόδους. Ο πρώτη μέθοδος δίνοντας το κουρκουμά με μια λιπαρή ουσία και καθώς όλες οι ισορροπημένες τροφές για σκύλους περιέχουν λίπος, αυτό μπορεί εύκολα να λυθεί εξασφαλίζοντας ότι θα πάρουν μαζί με το γεύμα τους. Δεύτερον, η απορρόφηση βελτιώνεται εύκολα λαμβάνοντας το με πιπερίνη, η οποία βρίσκεται στο μαύρο πιπέρι. Μια μελέτη έδειξε ότι η λήψη πιπερίνης μαζί με κουρκουμά μπορεί να αυξήσει τη βιοδιαθεσιμότητα κατά 2000%.

Μια πατενταρισμένη μορφή της πιπερίνης που ονομάζεται Bioperine περιλαμβάνεται σε αυτό το σκεύασμα για να διασφαλιστεί η βιοδιαθεσιμότητα στο μέγιστο. Ο κουρκουμάς έχει εξελιχθεί σε δημοτικότητα και υπάρχουν αρκετές μελέτες σε εξέλιξη για πολλά άλλα πιθανά οφέλη.

Δεν συνίσταται για ζώα κατά την κύηση ή την περίοδο θηλασμού.

Συσκευασία: 100 Ταμπλέτες

Συστατικά ανά δισκίο: Εκχύλισμα κουρκούμης 175mg, κυτταρίνη, τριβασικό φωσφορικό ασβέστιο, στεατικό μαγνήσιο, επικάλυψη κυτταρίνης, εκχύλισμα μαύρου πιπεριού (Bioperine®)

Καθημερινά

 

Γάτα/Μικρός Σκύλος κάτω από 10kg Μέτριος Σκύλος 10 – 25 kg Μεγάλος Σκύλος μεγαλύτερος από 25 kg
1 ταμπλέτα 2 ταμπλέτες 3 ταμπλέτες

Συνιστάται να χορηγείται για τουλάχιστον ένα μήνα. Για την πρώτη εβδομάδα μπορεί να είναι καλό να αρχίσετε σε χαμηλότερη δόση και να φτάσετε στη συνιστώμενη δόση.