Συμβουλές Για Το Κατοικίδιο Σας

Παχυσαρκία Στα Κατοικίδια

Η παχυσαρκία στα κατοικίδια μπορεί να προέρχεται από εσφαλμένη διατροφή και έλλειψη άσκησης. Οι ταμπλέτες Φαιοφυκίου βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Σεξουαλική Συμπεριφορά Κατοικίδιων

Tα κατοικίδια μπορεί μερικές φορές να προκαλέσουν αμηχανία με τη συμπεριφορά τους. Μειώσετε αυτή τη συμπεριφορά τους με βιολογικά συμπληρώματα διατροφής.

Χώνευση Σε Κατοικίδια

Μια υγιής & σταθερή πέψη είναι απαραίτητη για κάθε ζώο για να αποκτήσει πλήρη οφέλη από την τροφή. Βοηθήστε τη χώνεψη με σκόνη φλοιού & ταμπλέτες πεπτικού.

Ακράτεια Ούρων Στο Σκύλο Και Στη Γάτα

Ενώ τα ζώα γερνούν μπορεί να υποφέρουν από αδυναμία της ουροδόχου κύστης (ακράτεια) και αυτό συμβαίνει συχνά σε μεγάλα στειρωμένα θηλυκά.

Σοκ & Τραύματα Σε Κατοικίδια

Υπάρχουν φορές που τα ζώα χρειάζονται ηρεμία και ησυχία μετά από κάποια επέμβαση, αγωγή ή ανάρρωση. Οι ταμπλέτες Σκαλκαπ & Βαλεριάνα είναι ιδανικές.

Νευρικότητα Και Φοβίες Κατοικίδιων

Πολλές καταστάσεις μπορούν να κάνουν ένα σκύλο ή μια γάτα νευρική. Το συμπλήρωμα διατροφής με σκαλκαπ & βαλεριάνα τα ηρεμεί και αυξάνει την εμπιστοσύνη.

Κακοσμία Στόματος Του Σκύλου

Η κακοσμία στόματος συνήθως προκαλείται από διαταραχές δοντιών & ούλων, εντέρων ή πιο σοβαρό πρόβλημα. Η βιολογική οδοντόπαστα για κατοικίδια είναι ιδανική.

Δυσκοιλιότητα Στο Σκύλο Και Στη Γάτα

Περιστασιακά τα ζώα υποφέρουν από δυσκοιλιότητα και είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η δίαιτα είναι πλούσια σε άχυρο και ίνες για να αποφευχθεί αυτό.

Μετακόμιση Με Τη Γάτα Σας

Οι γάτες συχνά έχουν πρόβλημα με την εξοικείωσή τους σε ένα νέο περιβάλλον. Τα συμπληρώματα διατροφής με βαλεριάνα βοηθούν την προσαρμογή τους.

Εμετός Και Διάρροια Στο Κατοικίδιο

Η διάρροια είναι ένας τρόπος καθαρισμού του σώματος του κατοικίδιου. Εάν η διάρροια ή ο εμετός δεν είναι μόνιμος το αφήνουμε να κάνει τον κύκλο της.

Κύστες Μεσοδακτυλίου Σκύλου Και Γάτας

Οι κύστες μεσοδακτύλιου είναι συχνές στα κατοικίδια. Ο χυμός σκόρδου βοηθάει στο καθαρισμό και το συμπλήρωμα σκόρδου & μάραθου στην αντιμετώπιση τους.

Κυστίτιδα Κατοικίδιου

Εάν το κατοικίδιο σας έχει φλεγμονή της ουροδόχου κύστης ή κυστίτιδα τα συμπληρώματα διατροφής με σκόρδο & μάραθο μαζί με ανάμεικτα λαχανικά είναι ιδανικό.

Σκυλιά Εργασίας

Τα σκυλιά εργασίας πρέπει να έχουν υψηλά επίπεδα ενέργειας και αντοχής. Τα βιολογικά συμπληρώματα διατροφής που έχουμε μπορούν να αυξήσουν την αντοχή τους.

Στοματική Υγιεινή Σκύλου

Μέχρι 4 ετών το 70% των κατοικίδιων παρουσιάζουν σημεία περιοδοντικής νόσου. Για τη στοματική υγιεινή, η βιολογική οδοντόπαστα για κατοικίδια είναι ιδανική.

Προβλήματα Γέννας Σε Κατοικίδια

Απροσδόκητες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της κύησης και της παράδοση. Με τα συμπληρώματα διατροφής μας, η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη.

Αρθρίτιδα Και Δυσκαμψία Σε Σκύλο Και Γάτα

H αρθρίτιδα και η δυσκαμψία εμφανίζεται σε ηλικιωμένα & νεαρά κατοικίδια. Τα συμπληρώματα με ανάμεικτα λαχανικά ή με σκόρδο & μάραθο ανακουφίζουν τον πόνο.

Φυσιολογική Κατάσταση Κατοικίδιων

Όλοι οι σκύλοι και οι γάτες πρέπει να έχουν καλή υγεία και να βρίσκονται σε φυσιολογική κατάσταση. Η άσκηση, η συντροφιά και η υγιεινή διατροφή.

Τσιμπήματα Εντόμων Σε Κατοικίδια

Για ελαφρά τσιμπήματα σε κατοικίδια καθαρίζουμε με χυμό σκόρδου και μετά δίνουμε ομοιοπαθητική θεραπεία Urtica Urens 30C κάθε μισή ώρα για ανακούφιση.

Ανεκπλήρωτο Εποχιακό Κάλεσμα Κατοικίδιου

Τα θηλυκά που δεν πρόκειται να ζευγαρώσουν είναι επιρρεπείς σε ακραίες συμπεριφορές. Το συμπλήρωμα διατροφής με σκαλκαπ & βαλεριάνα τις ηρεμεί.

Εμετός Και Κατοικίδιο

Ο εμετός στα κατοικίδια δεν θεωρείται πρόβλημα, έτσι τα ζώα καθαρίζουν το πεπτικό τους σύστημα. Οι Doggy De-Tox ταμπλέτες αποτοξίνωσης είναι ιδανικές.

Διεγερσιμότητα Σκύλων

Η διεγερσιμότητα στους σκύλους κάνει δύσκολη την ημέρα για τους ιδιοκτήτες. Τα συμπληρώματα μας με βαλεριάνα ηρεμούν και χαλαρώνουν τον σκύλο γρήγορα.

Οφθαλμολογικά Προβλήματα Κατοικιδίων

Αντιμετωπίστε τα οφθαλμολογικά προβλήματα του κατοικίδιοι σας με Euphrasia 15C, για να διατηρήσετε τα μάτια τους καθαρά, λαμπερά και γεμάτα υγεία.

Ουλίτιδα Σε Σκύλους & Γάτες

Η ουλίτιδα παρατηρείτε κυρίως σε γάτες και μικρότερες ράτσες σκύλων. Αντιμετωπίστε την με την οδοντόπαστα κατοικίδιων και το συμπλήρωμα Fragaria 3C.

Φλεγμονή Αδένων Σε Κατοικίδια

Οι αδένες που βρίσκονται στις δύο πλευρές του πρωκτού του σκύλου μερικές φορές φράξουν. Δώστε του συμπλήρωμα με σκόρδο & μάραθο και πλύνετε με χυμό σκόρδου.

Αλλεργίες Στους Σκύλους

Πολλές τροφές δημιουργούν αλλεργίες στους σκύλους και παρουσιάζεται με ερεθισμό στο δέρμα και αυτό μπορεί να προκαλέσει μια μικρή λοίμωξη.

Τρίχες Στα Κόπρανα Κατοικίδιου

Οι τρίχες στα κόπρανα κατοικίδιου είναι κυρίως διαδεδομένη στις γάτες. Οι ταμπλέτες Φυσικών Βοτάνων χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο αυτού του προβλήματος.

Ταξίδι Με Τα Κατοικίδια

Τα συμπληρώματα διατροφής για σκύλους και γάτες ανακουφίζουν από το άγχος, ηρεμούν, χαλαρώνουν και μειώνουν την σιελόρροια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σπασίματα & Κατάγματα Οστών Κατοικιδίων

Τα σπασμένα οστά χρειάζονται κτηνιατρική προσοχή, σε απλό τραυματισμό χρειάζεται ανάπαυση. Οι ταμπλέτες Σκαλκαπ & Βαλεριάνα ηρεμούν το κατοικίδιο σας.

Παρουσίαση & Ντροπαλότητα Σκύλων

Νέοι σκύλοι σε επιδείξεις μπορεί να είναι ανήσυχοι και συχνά τρομοκρατημένοι. οι Σκαλκαπ & Βαλεριάνα Ταμπλέτες αυξάνουν την εμπιστοσύνης & την συγκέντρωση.

Μάδημα Από Σκύλο Και Γάτα

Tα σκυλιά & οι γάτες έχουν το τρίχωμα για προστασία από το κρύο και από βλάβες στο δέρμα. Tο Λάδι Πρίμουλας μειώνει την απώλεια τρίχας και τις βελτιώνει.

Επιληψία Σε Σκύλους Και Γάτες

Τα περιστατικά επιληψίας στα κατοικίδια πρέπει να αντιμετωπίζεται σε συνεννόηση με τον κτηνίατρο. Το συμπλήρωμα διατροφής με σκαλκαπ & βαλεριάνα βοηθάει.

Προβλήματα Στα Αυτιά Του Κατοικίδιου

Εάν το κατοικίδιο σας ξύνεται στα αυτιά ίσως έχει ψύλλους. Είναι απαραίτητη η τακτική καθαριότητα του αυτιού με χυμό σκόρδου και Hepar Sulph 30C.

Εντερική Δυσαπορρόφηση Κατοικίδιου

Το συμπλήρωμα διατροφής σκόνης φλοιού έχει εύπεπτα συστατικά και είναι ιδανική τροφή για χρονιές και οξείες εντερικές διαταραχές απορρόφησης και δυσπεψίας.

Βήχας Και Βρογχικά Στο Σκύλο Και Στη Γάτα

Υπάρχουν πολλά είδη βήχα στα κατοικίδια. Όταν η θερμοκρασία και η όρεξη τους είναι φυσιολογική το συμπλήρωμα με σκόρδο & μάραθο βοηθάει στην ανακούφιση του.

Εντερικά Προβλήματα Κατοικίδιων

Τα κατοικίδια με εντερικά προβλήματα δεν απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά από την τροφή. Το συμπλήρωμα διατροφής σκόνης φλοιού έχει ευκολοχώνευτα συστατικά.

Αλλαγή Χρώματος Σε Κατοικίδια

Αλλαγή χρώματος παρατηρείται στη μύτη, στα μάτια και στο στόμα των θηλυκών σκυλιών μετά την κύηση και το χειμώνα. Δώστε τους ταμπλέτες Φαιοφυκίου.

Δυσπεψία Στους Σκύλους

Αν και δεν είναι ένα κοινό πρόβλημα στα ζώα, μερικές ράτσες είναι επιρρεπείς σε αυτό. Το συμπληρώματα πεπτικού σε ταμπλέτες δίνεται όταν απαιτείται.

Κοψίματα – Τσιμπήματα – Γρατζουνιές

Για κοψίματα, τσιμπήματα & γρατσουνιές σε κατοικίδιο χρησιμοποιείστε χυμό σκόρδου για καθαρισμό & κρέμα με σύμφυτο καλεντούλα & βάλσαμο για επούλωση πληγής.

Καλή Κατάσταση Τριχώματος Σκύλου

Ένα θαμπό, λεπτό, ξηρό τρίχωμα μπορεί να είναι σημάδι κακής υγείας. Το συμπλήρωμα διατροφής Keeper’s Mix διατηρεί ισχυρή, υγιή και παχιά στρώση τριχώματος.

Σκύλος Και Ανορεξία

Η ανορεξία είναι συχνά μια ένδειξη «ακεφιάς» ή ότι πλησιάζει μια ασθένεια, γι’ αυτό το λόγο πρέπει το ζώο να παρακολουθείται στενά.

Λοίμωξη Του Ουροποιητικού Συστήματος Των Κατοικίδιων

To συμπλήρωμα διατροφής με ανάμικτα λαχανικά έχει διουρητική δράση και εξασφαλίζει την ορθή ροή ούρων σε ζώα που έχουν λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

Κομμένη Όρεξη Σκύλου

Υπάρχουν πολλές αιτίες που μπορεί ένα σκύλος να έχει κομμένη όρεξη. Το συμπλήρωμα διατροφής Keeper’s Mix έχει τις απαραίτητες βιταμίνες & συστατικά.

Δερματοπάθειες Σκύλου Και Γάτας

Υπάρχουν πολλά παράπονα για προβλήματα δέρματος και μερικές φορές είναι δύσκολο να προσδιορίσει κανείς την αιτία ακόμα και με βιοψία.

Ανεμογκάστρι Ή Ψευδοκύηση Του Σκύλου

Αυτή η κουραστική κατάσταση είναι πιο κοινή σε σκύλους παρά σε γάτες. Δυστυχώς δε υποφέρουν μόνο με φυσιολογικά συμπτώματα αλλά και ψυχολογικά.

Άνοια Στο Σκύλο

Ενώ τα ζώα φτάνουν στα τελευταία χρόνια της ζωής τους, συμπτώματα που μοιάζουν με άνοια υπάρχουν, με αποτέλεσμα την αλλαγή της συμπεριφοράς τους.

Έλλειψη Εμπιστοσύνης Της Γάτας

Μια σκληρή μεταχείριση ή κακή εμπειρία μπορεί να προκαλέσει έλλειψη εμπιστοσύνης. Το συμπλήρωμα βαλεριάνας σε υγρό είναι ιδανικό.

Παγκρεατική Ανεπάρκεια Σκύλων

Αντιμετωπίστε την παγκρεατική ανεπάρκεια του σκύλου με τη σκόνη φλοιού. Μειώνει την εντερική απορρόφηση & οξείες διαταραχές & αντισταθμίσει τη κακή χώνεψη.

Λοιμώξεις Των Κατοικίδιων

Η λοίμωξη στα κατοικίδια μπορεί να συμβεί σχεδόν οπουδήποτε και ποικίλει σε ένταση. Για μικρότερες λοιμώξεις το Συμπλήρωμα Με Σκόρδο & Μάραθο είναι ιδανικό.

Δυσπλασία Του Ισχίου Στο Σκύλο

Αυτή είναι μια κληρονομική γενετική κατάσταση πιο διαδεδομένη σε ορισμένες ράτσες. Αλλά ακολουθώντας τις συστάσεις βοηθά να ανακουφίσει τον πόνο.

Κατοικίδια Και Αποτοξίνωση

Η σύγχρονη ζωή μπορεί να επηρεάσει τα κατοικίδια και να τους αφήσει την αίσθηση «ακεφιάς». Πολλοί παράγοντες οδηγούν σε ανάγκη για απεξάρτηση.