Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου Και Γάτας Με Ανάμικτα Λαχανικά

13.50

Το συμπλήρωμα διατροφής με ανάμικτα λαχανικά ανακουφίζει από αρθριτικά, ρευματισμούς, διαταραχές του δέρματος και των νεφρών.

Το Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου Και Γάτας Με Ανάμικτα Λαχανικά χρησιμοποιείται για τη συμπτωματική ανακούφιση από αρθριτικά, ρευματικά, δερματικές και νεφρικές διαταράξεις.

Επίσης, χρησιμοποιείται και σαν διουρητικό βοήθημα για την απομάκρυνση των ούρων. Ο συνδυασμός πράσινων φύλλων και κοινών Αγγλικών βοτάνων, χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει τον πόνο των αρθριτικών και των ρευματικών και βοηθάει στα κινητικά προβλήματα τα οποία συχνά συμβαίνουν στα πιο γέρικα ζώα.

Η ήπια διουρητική επίδραση του Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου Και Γάτας Με Ανάμικτα Λαχανικά, βοηθά να διατηρηθεί η ροή των ούρων και ρυθμίζει την όξινη/αλκαλική διαφορά. Είναι χρήσιμο στην αντιμετώπισης της κυστίτιδας και άλλων προβλημάτων που πιθανόν να συμβούν καθώς γερνούν τα ζώα.

Ο συνδυασμός των βοτάνων σε αυτή την ταμπλέτα, βοηθά στην μείωση της οξύτητας και δροσίζει το δέρμα κι έτσι μειώνει τον ερεθισμό που προκαλείται από πολλά δερματικά προβλήματα. Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου Και Γάτας Με Ανάμικτα Λαχανικά, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν δίνεται μαζί με ταμπλέτες σκόρδου και μάραθου, ώστε να αποτελέσει μια περιεκτική βοτανική θεραπεία.

Συσκευασία: 100 Ταμπλέτες

Νεροκάρδαμο 70 mg
Σπόρος Σέλινου 30 mg
Ρεπάνι 30 mg
Σέλινο Φυτό 30 mg
Μαϊντανός 20 mg
Γάτα/Μικρός Σκύλος κάτω από 10kg Μέτριος Σκύλος 10 – 25 kg Μεγάλος Σκύλος 25 – 45kg Υπερμεγέθη είδη πάνω από 45 kg
Δοσολογία Καθημερινής Συντήρησης
1 ταμπλέτα 2 – 3 ταμπλέτες 4 ταμπλέτες 6 ταμπλέτες
Δοσολογία Καθημερινής Θεραπείας
2 – 3 ταμπλέτες 4 – 6 ταμπλέτες 6 – 8 ταμπλέτες 8 – 10 ταμπλέτες

Βοηθά κατά της κυστίτιδας των κατοικίδιων